Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread ModesSo I broke the TaT ACP

  • Post #1

    I have  private chat group that is now on Tapatalk.  I wanted to create a test account so used the preregister/Invite page in the TaT ACP.

    I made some mistakes and it wasn't working, so I deleted the account and started over ( a couple times, actually.)  After I finally figured out what I was doing wrong (not turning registrations back on), the account was created and successfully validated, but at that point,  the ACP page completely broke and showed as some weird pre-formatted page version that just had suggested fields and no text area content.

    TaT support had to come in and fix it.  So it's official.  I blew up the ACP.
    planetnexus.net/community
    forum site networking project beta
    first release is imminent!

Reply

  • Post #2

    It was likely the language strings were not fetched correctly.
    Dodgy

Reply

  • Post #3

    I probably should try to break it again.

    But I am reluctant to do their testing for them.
    planetnexus.net/community
    forum site networking project beta
    first release is imminent!

Reply

Reply

  • Post #5

    Here is the screenshot of the broken ACP Invite screen:

    Attached Files

    Image(s):
    planetnexus.net/community
    forum site networking project beta
    first release is imminent!

Reply

( Next Oldest, Next Newest )View a Printable Version

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Forum Jump: